MODERN Fence boards

Product voordelen 

  •  Een modern triple profiel 
  •  20 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring 
  •  Makkelijk te monteren en minimaal onderhoud 
  •  Verkrijgbaar in de kleuren: Dark Grey & Teak

Een nieuw profiel

De elegantie en finesse van de Fiberdeck Modern hout composiet is te danken aan de zorgvuldig gekalibreerde groeven. Het resultaat is oogverblindend. 

Fiberdeck modern is een stapelbaar profiel dat zo ontworpen is dat de planken naadloos aansluiten.

Modulair BOSTON systeem 

Het Boston tuinschermconcept is origineel, degelijk en elegant. Het bestaande uit een aluminium framewerk en houtcomposieten vulling, waarvan Modern Fence boards een van de mogelijkheden is.

De Modern Fence boards zijn toe te passen in combinatie met de Fantasy decorelementen die uw omheining een unieke uitstraling geven. 

Fantastisch composiet 

WPC (Wood Plastic Composite) ofwel houtcomposiet is een samengesteld product van houtvezels en, in het geval van Fiberdeck, gerecycled kunststof. Dat wordt gebruikt om prachtige vlonder, schuttingen en gardenwalls te realiseren. 

De Boston Modern fence boards worden ontwikkeld met de hoogst waardige productie technologie van het moment. Deze technologie maakt het mogelijk om het houtcomposieten profiel met een dunne laag gekleurde HDPE te bedekken. De uitstraling van deze laag is uniek door zijn veelkleurige tinten en geborstelde oppervlak.

Garantie 

De magie van de HDPE-laag die tijden het co-extrusie proces wordt aangebracht is dat het bestendig maakt tegen vocht en dat de originele kleur behouden blijft. De Modern Fence board is bestand tegen aanvallen van buitenaf: schimmels & insecten en de schutting is snel en eenvoudig te onderhoud. 

De Modern Fence boards bevatten 20 jaar garantie.